Hoe werkt het?

Hoe werkt Axxel?

Axxel biedt elektrische deelauto’s aan. Als jij gebruik wilt maken van onze dienst kan dat!

Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

1. Meld je aan

Vul je gegevens in. We vragen je om jouw NAW gegevens in te vullen.

2. Kennismaking

Om de deelauto optimaal te kunnen gebruiken, leggen we graag uit hoe de auto werkt en laten we je ook zien hoe je de auto losmaakt van de laadpaal.

3. Download de app

We vragen je eenmalig €1,- te betalen zodat we weten welk bank-rekeningnummer bij jou hoort. Die euro plaatsen we vervolgens natuurlijk bij je rijtegoed.

4. Rijden maar

Wanneer je reservering begint, kan je deze in de Axxel-app starten. Vervolgens kan je hiermee de deelauto openen en sluiten.

Wat biedt Axxel?

Axxel is dé totaaloplossing bij jou in de buurt!

Naast onze elektrische deelauto’s kan je ook gebruik maken van onze mobiliteitskaart voor al het OV en bieden wij een huurauto aan die verder gaat dan de deelauto’s.
Bij Axxel betaal je geen abonnementskosten of borg. Je betaalt alleen voor de tijd die je reserveert. De deelauto’s zijn heel comfortabel, eenvoudig in gebruik en hebben een gereserveerde parkeerplaats met een laadpaal.

Dus altijd eenvoudig parkeren in de buurt.

De Axxel-app geeft jou toegang tot de deelauto’s.

In de app geef je aan wanneer je een auto nodig hebt. Je ziet direct welke auto beschikbaar is, wat de actieradius van de elektrische auto is en wat de reservering kost. De app is ook jouw sleutel voor de auto. Reserveren, openen en sluiten, alles gaat eenvoudig via de app.

En moet je onderweg laden dan kan je bij alle openbare laadpunten in Nederland terecht en gebruik je de laadtag die in de auto ligt.

Meld je aan bij Axxel

Wat kost Axxel

De onderstaande tarieven zijn inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en laden. Daarnaast betaal je geen abonnementskosten of borg bij Axxel.

  • € 4,99 per uur
  • € 39,95 per dag (24 uur)
  • € 0,25 per gereden kilometer
  • Bij het aanschaffen van je rijtegoed ontvang je een bonus van 20%
  • Je bent woonachtig in de omgeving van een Axxel Deelauto Thuislocatie

Mobiliteitskaart (OV-chipkaart)

De Axxel-mobiliteitskaart is een OV-chipkaart (t.w.v. €7,50) die je gratis thuis gestuurd krijgt. De kaart is geschikt voor alle vormen van het openbaar vervoer in Nederland. Door middel van in- en uitchecken kan je reizen met de trein, bus, tram en metro. Ook pak je direct een OV-Fiets en hoef je je daarvoor niet apart aan te melden. Of je parkeert je fiets veilig in de bewaakte fietsenstallingen op de grote stations in Nederland.

Huurauto’s

In sommige gevallen is de elektrische deelauto van Axxel wellicht niet de meest handige auto. Wanneer je een grotere auto nodig hebt, de auto langer nodig hebt, of juist veel bergruimte nodig hebt, dan huur je bij ons makkelijk een auto. Deze leveren we bij je af of je haalt ‘m op bij de verhuurder.

Maak een gratis proefrit

Ook in deze auto rijden?

  • Je bent 23 jaar of ouder
  • Je bent minimaal een jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • Je hebt een Nederlands bankrekening
Bekijk de algemene voorwaarden