Hoe werkt het

Wat biedt Axxel?

Axxel is dé totaaloplossing bij jou in de buurt!

Naast onze elektrische deelauto’s kan je ook gebruik maken van onze mobiliteitskaart voor al het OV en bieden wij een huurauto aan die verder gaat dan de deelauto’s.

Elektrische deelauto's

De Axxel auto’s staan altijd bij jou in de buurt. Momenteel hebben we de volgende locaties

– De Steenuil

– Operaweg/Parsifalpad

En binnenkort volgen er auto’s op meer locaties in de wijk.

De Axxel-app geeft jou toegang tot de deelauto’s.

In de app geef je aan wanneer je een auto nodig hebt. Je ziet direct welke auto beschikbaar is, wat de actieradius van de elektrische auto is en wat de reservering kost. De app is ook jouw sleutel voor de auto. Reserveren, openen en sluiten, alles gaat eenvoudig via de app.

En moet je onderweg laden dan kan je bij alle openbare laadpunten in Nederland terecht en gebruik je de laadtag die in de auto ligt.

Mobiliteitskaart (OV-chipkaart)

De Axxel-mobiliteitskaart is een OV-chipkaart (t.w.v. €7,50) die je gratis thuis gestuurd krijgt. De kaart is geschikt voor alle vormen van het openbaar vervoer in Nederland. Door middel van in- en uitchecken kan je reizen met de trein, bus, tram en metro. Ook pak je direct een OV-Fiets en hoef je je daarvoor niet apart aan te melden. Of je parkeert je fiets veilig in de bewaakte fietsenstallingen op de grote stations in Nederland.

Huurauto's

In sommige gevallen is de elektrische deelauto van Axxel wellicht niet de meest handige auto. Wanneer je een grotere auto nodig hebt, de auto langer nodig hebt, of juist veel bergruimte nodig hebt, dan huur je bij ons makkelijk een auto. Deze leveren we bij je af of je haalt ‘m op bij de verhuurder.

Hoe werkt Axxel?

Axxel biedt elektrische deelauto’s aan in de wijk Hogekwartier in Amersfoort. Woon of verhuis je binnenkort naar deze wijk? Dan kan je gebruik maken van de auto’s die daar staan. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen

1. Meld je aan

Vul je gegevens in. We vragen je om jouw NAW gegevens in te vullen.

2. Kennismaking

Om de deelauto optimaal te kunnen gebruiken, leggen we graag uit hoe de auto werkt en laten we je ook zien hoe je de auto losmaakt van de laadpaal en hoe je onderweg kunt laden. We maken graag een afspraak om dat samen met jou op locatie door te nemen.

Ook een proefrit kan hier deel van uit maken.

3. Download de app

We vragen je eenmalig €1,- te betalen zodat we weten welk bank-rekeningnummer bij jou hoort. Die euro plaatsen we vervolgens natuurlijk bij je rijtegoed.

Na de activatie van je account, ontvang je een bevestiging van Axxel en kan je gebruik maken van de deelauto’s. In de Axxel-app kan je de auto reserveren wanneer jij hem nodig hebt.

4. Rijden maar

Wanneer je reservering begint, kan je deze in de Axxel-app starten. Vervolgens kan je hiermee de deelauto openen en sluiten.

Veel rijplezier!

Wat biedt Axxel?

Axxel is dé totaaloplossing bij jou in de buurt!

Bij Axxel betaal je geen abonnementskosten of borg. Je betaald alleen voor de tijd die je reserveert.

De deelauto’s zijn heel comfortabel, eenvoudig in gebruik en hebben een gereserveerde parkeerplaats met een laadpaal.

Dus altijd eenvoudig parkeren in de buurt.

Geen vaste kosten

Gegarandeerde beschikbaarheid

Eenvoudig te gebruiken

Altijd in de buurt